Vacature: Strategy Director

    Strategy Director

 

WAT IS DE HOOFDTAAK
Je adviseert prachtige merken en maakt keuzes die groei voor onze klanten verwezenlijken. De Strategy Director is verantwoordelijk voor het vertalen van inzichten in plannen die aansluiten bij de merk- en business doelstellingen van onze klanten. Maakt (jaar)plannen en komt met slimme ideeën. Helpt om ons geloof dat merken dienen te verbinden via cultuur een helder gezicht te geven. Maakt (al jaren) f*cking goed werk. Denkt buiten de traditionele hokjes, zou net zo goed kunnen functioneren bij een groot consultancybureau als bij een baanbrekende startup.

WAAROM BIJ INITIATIVE WERKEN?
Je bent op zoek naar een plek waar je sneller kunt; je sneller kan ontwikkelen en ook sneller de ruimte krijgt om voorstellen uit te werken die wél het verschil maken. Een klantenpakket dat je uitdaagt. Een team om je heen met de beste, meest gedreven professionals. De ruimte om te denken als een ondernemer, te bouwen aan een marketingbureau met haar roots in media. Een bedrijf dat snapt dat ‘the man in the middle’ niet de oplossing is en niet bang is om zichzelf opnieuw uit te vinden. En je kunt bij Initiative vertrouwen op een berg data, tooling en research die je gaat helpen om mooie merken te overtuigen. En, niet onbelangrijk, je werkt voor de allerleukste merken van Nederland. En je komt in een bedrijf waar veel ruimte is voor karakter, waar we voorbij je werkprofiel kijken en ook je weten te vinden als expert op waar je ná je werk goed in bent; of je nu sleutelt aan een oldtimer of de sterren van de hemel kookt elk weekend.

HOE ZIET SUCCES ER UIT VOOR ZO’N FUNCTIE?
Je strategieën zijn succesvol: niet alleen lopen klanten met je advies weg, ze leveren aan het einde van het jaar ook effect op in groei aan de klantzijde. Je wint harten van klanten met het vertrouwen dat je daarmee opbouwt. Wij gaan voor Effies. Jij ook?

MET WIE WERK JE SAMEN?
Klantverantwoordelijken, analisten en onderzoekers, mediaspecialisten uit heel Mediabrands (waar Initiative onderdeel van uitmaakt)

AAN WIE RAPPORTEER JE?
Strategy Lead: Machiel Verkuyl

WAT ZIJN JE TAKEN?
Je kent de laatste trends in marketing en communicatie. Volgt ontwikkelingen in de wereld op de voet. Je bepaalt de strategie en de route naar groei en blijft gedurende het proces bewaken of de uitgestippelde route ook daadwerkelijk goed wordt uitgevoerd. Je bent een belangrijke persoon voor de klant bij het maken van keuzes. Jij bént miss of mister Verbinden via Cultuur en draagt dat elke dag uit. Je staat midden in het leven en snapt wat mensen beweegt; en als je een (sub) cultuur nog niet helemaal snapt weet je hoe je die cultuur moet leren kennen. Bovendien help je met het meetbaar maken van de doelen die onze merken hebben. Je spart met onze onderzoeksafdeling wat de ideale vorm van meten is en haalt inzichten uit (bestaand en nog niet bestaand) onderzoek. Bovendien voedt je klanten op mediagebied en periodiek laat je zowel intern als bij de klant zien hoe de wereld er over 5 jaar uitziet. En weet de vertaalslag te maken naar de ontwikkelingen die relevant zijn voor onze klanten.

WAT VOOR OPLEIDING EN ACHTERGROND HEB JE NODIG VOOR DEZE FUNCTIE?
Divers; achtergrond in communicatie en/of marketing; HBO+ niveau. Meer dan 5 jaar ervaring. Digitaal zwaargewicht.

WAT ZIJN PERSOONLIJKHEIDSKENMERKEN DIE PASSEN BIJ DEZE FUNCTIE?
Overtuigend; nieuwsgierig, inlevend; analytisch, je bent mateloos geïnteresseerd in het hoe en waarom van mensen, werkt planmatig; creatief; betrouwbaar; inspirerend.

OVERIGE INFORMATIE
Wil je meer informatie over de functie? Mail machiel.verkuyl@initiative.com. Weet je niet hoe snel je bij ons langs moet komen om te praten? Mail Saskia.koster@mbww.com en kom langs voor een bak koffie of iets anders.

Back to Top