Vacature – Proces Manager @Initiative

 

 

Bij Initiative vinden we het welzijn van onze mensen erg belangrijk. Gaat het met onze mensen goed, dan gaat het met Initiative goed. Daarom stimuleren wij onze mensen om maandelijks een Mental Welness Day op te nemen. Een dag waarbij je bijvoorbeeld geen of heel weinig meetings hebt, de tijd krijgt om een sportklasje extra te doen, iets langer te lunchen. En eindelijk die vak-artikelen te lezen waar je al maanden niet aan toekomt. En dit zonder dat het je een vakantiedag kost. Je (mentale) gezondheid is belangrijk voor jou, en daarmee ook voor ons. Spreekt dat je aan? Lees dan hieronder verder!

 

Proces Manager

Ben jij een meester in het efficiënt uitvoeren van operationele en administratieve werkzaamheden die voortvloeien uit de samenwerking met onze klanten? Word jij blij van het verzorgen van een vlekkeloos proces voor iedereen met wie je samenwerkt? Dan zoeken wij jou bij Initiative. Wij zijn een bureau-in-een-flow; we hebben een gedreven team mensen en zijn trots op het diverse pakket met adverteerders waar we voor mogen werken.

Initiative gelooft dat de groei voor onze klanten begint bij kennis van de cultuur. Omdat cultuur het altijd wint van demografie. De beste merken en campagnes zijn een onderdeel van cultuur. Bij Initiative kennen we de cultuur.

Wij weten wat mensen beweegt, wat ze drijft, wat ze bezighoudt en hoe je ze kan bereiken. We weten wat hun ideeën zijn, hun gewoontes en waarom ze zich gedragen zoals ze zich gedragen. Dankzij onze data, onze unieke onderzoeken en vooral onze mensen staan we continu in contact met de cultuur en vinden we relevante inzichten waarmee een organisatie of merk zich met z’n doelgroep(en) kan verbinden.

Organisatie

Initiative is onderdeel van IPG Mediabrands, een divisie van de Interpublic Group. Wij werken met veel collega’s van onze zusterbedrijven, o.a. Reprise, Matterkind en Yune, intensief samen. De inrichting van de Initiative organisatie is gebaseerd op zogenaamde “Crafts” – Client Advice & Management, Strategie, Communications Design, Business Consultancy en Content & Partnerships.

Wij zoeken iemand voor de rol die valt onder de craft Client Advice & Management.

 

De rol
Je bent als Proces Manager verantwoordelijk voor een gestructureerde en efficiënte uitvoering van het operationele en administratieve proces. Je werkt nauw samen met een CAM manager en vervaardigt bijvoorbeeld urennummers, begrotingen en zorgt voor de tijdige facturatie van projecten en het monitoren van de uren.

Je helpt mee aan het opzetten van nieuwe processen en tools t.b.v. efficiëntere samenwerkingen tussen de verschillende labels binnen Mediabrands en het verkrijgen van inzicht in relevante klant- en bedrijfsdata.

Je bent verantwoordelijk voor het inwerken van nieuwe mensen m.b.t. interne processen, facturatie systemen en het urenschrijven. Je creëert op een positieve manier begrip en kennis van het hoe en  waarom van urenschrijven en het volgen van deze processen.

Daarnaast verzorg je inzicht door het opstellen van (financiële) rapportages m.b.t. uren, capaciteit en media-omzet op jouw klanten en bespreekt deze met je CAM’s manager.

 

 

Kwalificaties

  • Je hebt een MBO/ HBO denkniveau
  • Je hebt administratieve vaardigheden en bent nauwkeurig, gestructureerd, oplossingsgericht
  • Je kan goed cijfermatig denken
  • Je hebt ervaring met Excel en kennis van de praktische en snelle toepasbaarheid hiervan (o.a. draaitabellen, grafieken en tabellen)
  • Je hebt continue de drive om processen te optimaliseren en efficiëntie te realiseren middels tools en technologie
  • Je bent nieuwsgierig, initiatiefrijk en een teamplayer

 

GELIJK IN ACTIE!

 

Wil je meer informatie over de functie? Mail Mirande.andreae@initiative.com

 

Weet je niet hoe snel je bij ons langs moet komen om kennis te maken en te praten? Mail Saskia.koster@mbww.com en kom (door de huidige omstandigheden wellicht digitaal) op de koffie.

 

Het is het beleid van Initiative en IPG Mediabrands, divisies van de Interpublic Group, om gelijke kansen op werk te bieden aan alle werknemers en sollicitanten zonder rekening te houden met ras, huidskleur, etniciteit, geslacht, leeftijd, religie, geloofsovertuiging, nationale afkomst, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit, burgerlijke staat, burgerschap, genetische informatie, handicap of enige andere basis die verboden is door de toepasselijke wetgeving.

Back to Top