Vacature: Campagne Manager

 

 

Bij Initiative vinden we het welzijn van onze mensen erg belangrijk. Gaat het met onze mensen goed, dan gaat het met Initiative goed. Daarom stimuleren wij iedereen  om op structurele basis ruimte in te bouwen voor hun mentall welness.  Wij vinden het dus ok als je af en toe de tijd neemt om een sportklasje extra te doen, iets langer te lunchen of een stevig rondje buiten te wandelen tussen je meetings door. Sterker nog; wij juichen dat toe!

Ook is er binnen Initiative een People Lead aanwezig die focust op het behoud, de groei en het welzijn van al onze mensen. Spreekt dat je aan? Lees dan hieronder verder!

 

Campagne Manager @Initiative

 

Ben jij degene die graag de trein rijdende houdt, een team weet te motiveren, meester is in processen zorgvuldig begeleiden en er een sport van maakt om klanten tevreden te houden? Dan zoeken wij jou bij Initiative. Wij zijn een bureau-in-een-flow; we hebben een gedreven team mensen en zijn trots op het diverse pakket met adverteerders waar we voor mogen werken.

Initiative gelooft dat de groei voor onze klanten begint bij kennis van de cultuur. Omdat cultuur het altijd wint van demografie. De beste merken en campagnes zijn een onderdeel van cultuur. Bij Initiative kennen we de cultuur.

Wij weten wat mensen beweegt, wat ze drijft, wat ze bezighoudt en hoe je ze kan bereiken. We weten wat hun ideeën zijn, hun gewoontes en waarom ze zich gedragen zoals ze zich gedragen. Dankzij onze data, onze unieke onderzoeken en vooral onze mensen staan we continu in contact met de cultuur en vinden we relevante inzichten waarmee een organisatie of merk zich met z’n doelgroep(en) kan verbinden.

Organisatie

Initiative is onderdeel van IPG Mediabrands, een divisie van de Interpublic Group. Wij werken met veel collega’s van onze zusterbedrijven; o.a. Reprise, Matterkind en Yune, intensief samen. De inrichting van de Initiative organisatie is gebaseerd op zogenaamde “Crafts” – Client Advice & Management, Strategie, Communications Design, Business Consultancy en Content & Partnerships.

 

Wij zoeken iemand voor de rol die valt onder de craft Client Advice & Management.

Client Advice & Management (CAM) is verantwoordelijk voor het creëren en behouden van goede klantrelaties en voor de dagelijkse uitvoering van campagnes. CAM begrijpt als geen ander de klantbehoefte en doelstellingen. Binnen CAM weet iedereen zich te manifesteren als vertrouwde partner van de klant. CAM maakt het tot een sport om de relatie met klanten te laten groeien en tegelijkertijd oog te hebben voor omzet en winstgevendheid. CAM fungeert dus zowel als businesspartner voor de klant als interne regisseur van het klantenteam. CAM stopt nooit met het informeren, inspireren, motiveren en stimuleren van het klantenteam om tot de meest briljante oplossingen te komen voor de vraagstukken van onze klanten.

De rol
Je bent als Campagne Manager, veelal samen met een Client Director, verantwoordelijk voor een mooi klantpakket. Binnen je rol zorg je ervoor dat alles soepel verloopt op jouw klanten. Je werkt intern intensief samen met andere Client verantwoordelijken, Strategie, Communications Design, (media) specialisten en de (Financiële) administratie. Je externe relaties bestaan natuurlijk uit onze contactpersonen bij de klant en vaak ook hun reclamebureaus.

De Campagne Manager heeft altijd overzicht en is in control op het gebied van de uitvoering. Je bent veelal het eerste aanspreekpunt voor klantvragen. Je stelt begrotingen en procuraties op, verzorgt backplanningen en hebt de timings goed in het vizier.

Daarnaast verzorg je inzicht door het opstellen van (financiële) rapportages m.b.t. uren, capaciteit, media-omzet en winstgevendheid. Je plant en organiseert interne- en externe meetings. Je zorgt dat specialisten campagnes kunnen inboeken in onze systemen en dat templates klaar staan om scenario’s en adviezen op te kunnen leveren.

De Campagne manager is een (media) allrounder die altijd vinger aan de pols houdt en campagnes moeiteloos van A tot Z begeleidt.

Kwalificaties

  • Je hebt minimaal een HBO-opleiding
  • Je bent bewezen succesvol in het managen van projecten van concept tot evaluatie
  • Ervaring aan bureau of exploitant zijde is een must.
  • Je hebt een passie om klanten te servicen met een multidisciplinair team
  • Je bent een teamplayer
  • Je bent in staat om sterke professionele relaties te bouwen en onderhouden met klanten en collega’s
  • Je bent nieuwsgierig en initiatiefrijk
  • Je blijft overeind onder de uitdaging om meerdere projecten en deadlines tegelijkertijd te managen. Oftewel: je bent zeer stressbestendig
  • Je bent resultaatgericht, nauwkeurig en analytisch
  • Je bent communicatief sterk

 

GELIJK IN ACTIE!

 

Wil je meer informatie over de functie? Mail Mirande.andreae@initiative.com

 

Weet je niet hoe snel je bij ons langs moet komen om kennis te maken en te praten? Mail Saskia.koster@mbww.com en kom (door de huidige omstandigheden wellicht digitaal) op de koffie.

 

Het is het beleid van Initiative en IPG Mediabrands, divisies van de Interpublic Group, om gelijke kansen op werk te bieden aan alle werknemers en sollicitanten zonder rekening te houden met ras, huidskleur, etniciteit, geslacht, leeftijd, religie, geloofsovertuiging, nationale afkomst, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit, burgerlijke staat, burgerschap, genetische informatie, handicap of enige andere basis die verboden is door de toepasselijke wetgeving.

 

Back to Top