Vacature: Campagne Manager

Functietitel : Campagne Manager
Bedrijfsonderdeel : Initiative
Datum : 24 november 2020

 

Maak jij binnenkort de grootste mediacampagnes voor de mooiste merken tot een succes? Ben jij het spreekwoordelijke schaap met de 5 poten die geoliede processen opzet, collega’s motiveert en die ervoor zorgt dat er geïntegreerde adviezen opgesteld worden? Dan is de functie van Campagne Manager bij Initiative echt iets voor jou!

 

De rol
Bij Initiative krijg je een uitdagend klantenpakket waar je samen met een Client Director verantwoordelijk voor bent. De CM zorgt voor een soepel verloop van alle projecten op dit klantenpakket. Naast de Client Director werk je nauw samen met een Strateeg, Communication Designer en specialisten op verschillende vakgebieden.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid als eerste aanspreekpunt is het soepele verloop van alle projecten binnen jouw klantenpakket, waarbij de CM altijd overzicht heeft en in control is op het gebied van uitvoering. Je stelt begrotingen op, verzorgt backplanningen en hebt timings goed in het vizier. Daarnaast verzorg je inzicht door het opstellen van rapportages. Kortom, een allrounder die vinger aan de pols houdt en die klant campagnes moeiteloos van A tot Z begeleidt

Elke dag is anders, je weet ’s morgens niet wat de dag gaat brengen, om je een idee te geven van een dag als CM bij INI.

Je begint ’s morgens met een statusmeeting om samen met de specialisten te bespreken wat de acties en deadlines zijn op jullie klant(en). Aansluitend coördineer je een digitale kick-off zodat o.a. Facebook, Instagram en Influencer content tegelijkertijd live zal gaan, maar natuurlijk ook naadloos aansluiten op TV, Radio en/of Out of Home campagnes. Tussendoor monitor je het urenmanagement en overleg je met de Client Director over een project begroting. Je zorgt dat specialisten campagnes kunnen inboeken in onze systemen en dat templates klaar staan om scenario’s en adviezen op te kunnen leveren. Als de telefoon gaat neem je nog snel een nieuwe briefing aan waarmee je morgen meteen kunt starten. Een dag bij Initiative is veelzijdig en nooit saai!

Met wie werk je zoal samen
Initiative is onderdeel van IPG Mediabrands. Dat betekent dat je, naast je enthousiaste Initiative collega’s, ook zult samenwerken met:

  • 150+ digitale specialisten bij Reprise
    • Strategen en mediaspecialisten bij Magna en Matterkind
    • Concept creatives en videoproducers bij Yune

 

Wat verwachten we van jou
• Je hebt minimaal een HBO-opleiding
• Ervaring in project management binnen de media
• Nieuwsgierig
• Initiatiefrijk
• Stressbesteding
• Resultaatgericht, nauwkeurig en analytisch
• Communicatief sterk
• Teamplayer

 

Wat wij bieden:
• Een gezellige en informele werksfeer
• De kans om te doen waar je goed in bent en goed in wilt worden
• Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
• Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
• Borrels en gezellige feestjes
• Een laptop en een telefoonvergoeding

 

Over Initiative
Wij zijn Initiative, een marketing consultancy bureau, onderdeel van IPG Mediabrands.

Iedereen wil vooruit. Elk bedrijf en merk wil groeien. Meer mensen aan zich binden.
Maar in een wereld waarin het aantal indrukken elke dag stijgt en het aantal contactmogelijkheden nog steeds toeneemt, wordt het alleen maar moeilijker om je doelgroep te bereiken, te raken en groei te realiseren. Wij geloven dat groei begint met kennis van cultuur.
Omdat cultuur het altijd wint van demografie. De beste merken zijn een onderdeel van cultuur. Ze dragen eraan bij, ze vormen het, vieren het. Bij Initiative kennen we de cultuur. Wij weten wat mensen beweegt, wat ze drijft, wat ze bezighoudt en hoe je ze kan bereiken. We weten wat hun ideeën zijn, hun gewoontes en waarom ze zich gedragen zoals ze zich gedragen. Dankzij onze data, onze onderzoeken en vooral onze mensen staan we continu in contact met de cultuur en vinden we relevante inzichten zodat een bedrijf of merk zich met z’n doelgroep kan verbinden.
Wij helpen merken het initiatief te nemen in het maken van cultuur. Om er onderdeel van te zijn, om deze te vormen of eraan bij te dragen. We geven merken Cultural Velocity. En daardoor presteren ze beter dan de concurrenten op elke metric. Groei begint met kennis van de cultuur. Initiative.

 

Interesse?
Stuur je CV en motivatie naar Mirande Andreae (mirande.andreae@initiative.com)

Back to Top