PLUS Supermarkt presenteert Klik & Kook!

Maandag 14 oktober is de nieuwe Facebook-applicatie “Klik en Kook” van PLUS Supermarkt live gegaan. De applicatie is in zijn totaliteit ontworpen en vormgegeven door het social zusje van Initiative: Spring Creek.

De applicatie is bedoeld om nieuwe fans te werven voor de Facebook-pagina van PLUS. Door fan van PLUS te worden en mee te spelen met de app, maakt men met één druk op de knop (én het invullen van een paar NAW-gegevens) kans op prachtige prijzen voor in de keuken. De app is dan ook volledig vormgegeven als keuken. Uiteindelijk is dit immers ook waar de meeste producten van PLUS terechtkomen. Doordat bezoekers van de app eerst moeten liken voor ze mee kunnen spelen, zal de app een zeer positief effect hebben op de groei van het aantal fans.

Een dergelijke app is een mooi middel om tegen een relatief lage investering, een groot effect teweeg te brengen. Het mooie is ook nog eens dat met een kleine aanpassing, de app ongelimiteerd kan worden ingezet voor andere acties of campagnes, waardoor de investering zich dubbel en dwars terugbetaalt.

Benieuwd naar de app? Speel mee en misschien val je ook wel in de prijzen! Klik hier: PLUS Facebook app

 

Posted on October 17, 2013 in Blog

Share the Story

Back to Top