NS Hispeed & duurzaam: iedereen wint!

 

U wist misschien al dat internationaal reizen met NS Hispeed winst oplevert. Tijdwinst, ontspanning en bovendien vaak ook winst in geld. Wat u misschien nog niet wist: iederéén wint. Er is namelijk geen manier van internationaal reizen die beter voor het milieu is. En daar heeft heel Nederland iets aan.

 

Zoiets bijzonders mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. NS Hispeed bedankt daarom de mensen die internationaal reizen door ze de mogelijkheid te geven andere mensen ook te belonen. Iedereen wint is geen campagne, het is een (positieve) mentaliteit, ontwikkeld en bedacht door Initative.

 

De eerste kleinschalige activiteit was dat NS Hispeed haar klanten op ludieke wijze bedankte: reizigers ontvingen duurzame koekjes, zakelijke reizigers ontvingen een krat met duurzame – en gezonde – appels. Uitermate geschikte incentives om met anderen te delen, natuurlijk. Een sympathiek gebaar dat leidde tot veel positieve aandacht voor het onderwerp en de opmaat is voor een langlopend programma. Dit is dus niet het laatste wat u hierover zult horen. We houden u op de hoogte!

 

www.nshispeed.nl

Posted on September 11, 2013 in Blog

Share the Story

Back to Top