Léonie Koning in jury Festival of Media Global Awards 2015

Léonie Koning in jury Festival of Media Global Awards 2015

Enige Nederlandse jury-afvaardiging komt van Initiative

 

Initiative’s Managing Director Léonie Koning is uitgenodigd om deel te nemen aan de jury voor de Festival of Media Global Awards 2015. Ze bevindt zich een in select gezelschap van internationale senior executives in marketingcommunicatie en media.

 

Koning over de ‘Creative Use of Media’ categorie waarin zij jureert: “Deze categorie past heel goed bij ons, aangezien innovatieve media-oplossingen ook bij Initiative centraal staan. Samen met ons interne creatieve team ‘Co’ zijn we dagelijks op zoek naar unieke media-oplossingen en het creëren van nieuwe contacten. Het jureren van de beste wereldwijde creatieve mediacases zie ik als een uitdaging maar het is vooral ook inspirerend.”

 

Festival of Media Global is het jaarlijkse event waar adverteerders, industry experts, bureaus en exploitanten elkaar ontmoeten voor inspiratie, debat en innovatie op het gebied van wereldwijde media-ontwikkelingen. De shortlisting fase vindt plaats in maart. Het Festival of Media Global 2015 vindt plaats vanaf 10 mei in Rome, met een afsluitende awards ceremony op 12 mei.

Posted on March 30, 2015 in Blog

Share the Story

Back to Top