Karin Swerink over de lancering van de Nederlandse Vogue

https://www.genj.nl/uploads/images/Karin_Swerink_by_RVDA_2011.jpgDit voorjaar werd de Nederlandse VOGUE gelanceerd. G+J Uitgevers is de uitverkoren uitgeverij, Karin Swerink – die haar sporen heeft verdiend bij Glamour – is de uitverkoren hoofdredacteur. VOGUE sloeg in als een bom, de aandacht in de media was maximaal. En o ja, het tijdschrift ziet er fantastisch uit. Wij spraken de hoofdredacteur van the queen of fashion magazines.

Dag Karin, gefeliciteerd met deze succesvolle lancering. Hoe is het met je?

"Heel goed. Na alle dynamiek rondom de lancering zijn we nu full speed met het tweede nummer bezig. Het is heerlijk om de volle aandacht te kunnen hebben voor het maken van mooie pagina's."

De media-aandacht was totaal. En slim. Mooie exposure bij De Wereld Draait Door, RTL Boulevard, een groot feest, goed uitpakken in De Bijenkorf en een televisiespecial bij RTL…

"Het moest een Big Bang en een hype worden en dat werd het ook. Meer nog dan we hadden gedacht. Geweldig ook dat we zoveel aandacht in de dagbladen hebben gekregen als NRC Handelsblad, nrc.next en Het Parool."

lees verder

Posted on April 17, 2012 in Blog

Share the Story

Back to Top