Initiative verwelkomt Claudia Sträter, Expresso, Miss Etam, Promiss en Steps

FNG Nederland brengt haar mediabelangen onder bij Initiative. Het bureau is verantwoordelijk voor de mediastrategie, -planning, -inkoop en uitvoering van de ATL-campagnes voor de merken Claudia Sträter, Expresso, Miss Etam, Promiss en Steps. Miss Etam was in 2019 al klant geworden bij Initiative. FNG is een sterk groeiende Internationale beursgenoteerde modegroep die kleding en schoenen voor zowel dames, kinderen als heren ontwerpt en verdeelt via eigen conceptstores op toplocaties in België en Nederland, maar ook via een netwerk van multi-merkenwinkels in binnen- en buitenland.

Patrick van der Borden, Head of Marketing FNG Nederland: “De keuze om te gaan samenwerken met Initiative gaat verder dan synergiën zoeken over onze merken heen. In Initiative hebben wij de partner gevonden die goed aansluit bij onze manier van werken: korte lijnen, snel schakelen, vanuit een heldere visie per merk.”

Léonie Koning, CEO Initiative: “We krijgen energie van de groei-ambities die FNG group heeft en we denken graag mee over de uitdagingen in een markt die onder druk staat. Groei begint bij kennis van de cultuur en wij hebben veel zin om samen met FNG group en de andere betrokken bureaus deze ambities waar te gaan maken. Juist door de verschillende merken onder een dak te bedienen kunnen wij voor ieder merk het verschil maken”.

Posted on February 26, 2020 in Blog

Share the Story

Back to Top