Initiative Nederland behoudt A.S. Watson account en breidt uit in België met de winst van ICI PARIS XL

Wij zijn enorm trots Initiative dat de relatie met A.S. Watson gecontinueerd wordt, na de winst van de recente mediapitch. A.S. Watson is de grootste health & beauty retailer ter wereld en is in Nederland een top 3 adverteerder (Nielsen, april 2013).

Initiative blijft in Nederland werken voor de merken Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL. In België wordt de relatie met Kruidvat gecontinueerd en zal per 1 januari 2014 de samenwerking starten met ICI PARIS XL, na de winst van dit account.

Petra de Vreede, marketing manager A.S. Watson Health & Beauty Benelux, over de keuze voor Initiative: “Initiative heeft in het afgelopen jaar met hun strategische aanpak, goede pricing en inkoopvolume een belangrijke bijdrage geleverd aan ons marketingbeleid. Iedere dag weer willen wij consumenten blijven verrassen met veel voordeel en bijzondere acties. Een goede media-inzet is hierbij van groot belang”.

Léonie Koning, Managing Director Initiative: “We zijn erg trots om voor deze sterke retailer-merken te mogen blijven werken en blij dat we ons partnership kunnen voortzetten! Om zo samen met het A.S. Watson Benelux team de ambitieuze groeidoelstellingen in de komende jaren verder te gaan realiseren.”

Nogmaals, we zijn erg blij dat we voor de tweede keer de pitch om het A.S. Watson account winnend hebben afgesloten. Want één keer winnen is al fantastisch, maar de klant dan ook voor de tweede keer weten te overtuigen is helemaal geweldig.

 

 

Posted on December 2, 2013 in Blog

Share the Story

Back to Top