Eerste samensmelting van video en print

 

Op donderdag 23 mei verscheen de eerste Video in Magazine, een multimediale uitgave van het magazine Management Scope met een videopack van NS. Dit videopack is volledig in het blad geïntegreerd.

Deze Video in Magazine (ViM) is een samenwerking tussen Management Scope, NS en mediabureau Initiative. De vormgeving van het magazine is voor een selectieve oplage van 1000 stuks compleet aangepast. Het videopack, met een commerciële boodschap van NS, is zo vormgegeven dat het onderdeel is van de inhoudsopgave en de content in het magazine.

 

Meeting of Minds

Behalve de video van NS bevat het magazine een interview met de directeur van NS Zakelijk, Joost Ravoo. Dat past geheel binnen de formule van het magazine – a meeting of minds, waarbij bestuurders geïnterviewd worden door bestuurders. ‘De samenwerking met Management Scope is een mooie aanvulling op de totale media-inzet voor de NS-Business Card campagne. Wij zijn ervan overtuigd dat we door deze unieke samensmelting van video en content binnen een kwalitatief umfeld op een verrassende manier de aandacht trekken van de doelgroep’, aldus Jessa Benneker van Initiative.

 

Doelgroep

Deze unieke uitgave van Management Scope met NS-video wordt verstuurd aan de bestuursvoorzitters, de financieel directeuren en de HR-directeuren van de grootste bedrijven in Nederland.

 

Eerste in vormgeving geïntegreerde ViM

Dit is de eerste keer dat zoiets op deze wijze in Nederland uitgevoerd wordt. De eerste Video in Magazine die als ‘insert’ op de markt kwam was van UPC, die wat betreft vormgeving geheel los stond van de magazines waarin de video-advertentie werd toegevoegd.

 

Over Management Scope

Management Scope is hét maandblad voor de top van zakelijk Nederland. Met een oplage van 53.000 exemplaren bereikt Management Scope de Decision Making Unit, directies, ambitieuze managers en adviseurs binnen de grootzakelijke markt.

www.scopebusinessmedia.nl

Posted on May 23, 2013 in Blog

Share the Story

Back to Top