Eerder thuis?

Eerder thuis?

team_joeyDoor Joey Hullegie

Woon-Werk verkeer. Je vertrekt van A en wil naar B. Hemelsbreed is het niet meer dan 15 kilometer, maar toch doe je er soms 45 minuten over. Ik woon in Noord, daar waar de echte mensen wonen. Elke dag rijd ik de ring op bij de S116, en ik ga eraf bij de S112.  Bij file of wegwerkzaamheden kan ik variëren, ik kan er bij de S111 af, of dwars door de stad over de Wibaut. Maar dat zijn wel zo’n beetje mijn opties.

Nou lijkt dat verdomd veel op een mediaplan. A is dan een doelstelling, en B een resultaat en we willen zo snel mogelijk van A naar B. De Wibaut is dan een rondje outdoor, en de S112 TV.  De volgeplande kerstperiode is een file, en  gebrek aan synergie een wegopbreking.

Initiative is de beste routeplanner in het vak. De beste prijzen, de beste plannen, de snelste weg van huis naar werk, als je met de auto gaat en om 9 uur op je werk wil zijn.

Daar voegen we nu CO aan toe. CO doet niet aan snelwegen en hoeft niet per se met de auto. CO kiest soms de motor, rijdt soms met de fiets door de weilanden, vertrekt eerder van huis of werkt thuis achter de laptop.  CO ziet alleen A en gaat op weg naar B, soms buiten de gebaande paden, meestal met zevenmijlslaarzen. Met behulp van slimme inzichten en kennis, gefocussed in een retegoed idee, komen wij aan bij B, als de rest van de wereld nog vast staat bij Watergraafsmeer.

Waar Initiative bestaande kansen in media optimaal benut, creëert CO nieuwe kansen in media.

Nou is er niet altijd file, en op een mooie zonnige dag ben je gewoon het snelst als je de Ring pakt. Maar de herfst staat voor de deur, en je weet wat dat betekent. Dan moet je nieuwe wegen zoeken. Eén ding is zeker, met Initiative en CO ben je het hele jaar vroeg thuis.

Joey Hullegie is Creative Director bij Initiative CO

Posted on October 13, 2014 in Blog

Share the Story

Back to Top